Blog

Pismo bralcev

Pred nekaj dnevi sem v Lilijinem elektronskem poštnem predalu (velikedogodivscinemalelili@gmail.com), kamor lahko napišete vprašanja, pohvale, kritike, spodbude, … zagledala neprebrano sporočilo, ki mi ga je poslala učiteljica ene izmed Litijskih šol. Knjigo je zadela v nagradni igri na našem IG profilu in jo pričela brati svojim učencem. Sporočila mi je, da se je moje pisanje učencev dotaknilo in so kljub njihovim težavam pri ohranjanju pozornosti pri branju ostali zbrani, radovedni in navdušeni. Z učenci so se odločili, da mi napišejo pismo, ki ga tudi vam pripenjam spodaj. Pismo se me je zeloo dotaknilo in res sem vesela, da so mi pisali in jim je Lili všeč. Dobiti pohvalo direktno od otrok, je neprecenljivo, saj so otroci vedno iskreni kritiki.

Najlepša hvala vsem učencem in učiteljici! Morda pa se srečamo 😊

 

OŠ Litija
Podružnica s prilagojenim programom Litija, 21. 6. 2021
Ulica Mire Pregljeve 3
1270 Litija

Draga Ema!

Zelo nam je všeč vaša knjiga o Lili. Učiteljica Ajda je na Instagramu v nagradni igri zadela vašo knjigo. Prinesla jo je v šolo. Začeli smo jo brati in bila nam je zelo zanimiva, smešna in zabavna. Tudi risbe so zelo lepe in dobro narisane. Brali smo jo sami, včasih pa nam je knjigo prebirala učiteljica.

Zelo nam je bilo všeč, ko je Lili dobila sestrico in ko se je trudila, da bi dobila psička. Lili je bila vedno polna idej in načrtov. Vedno so se ji zgodile smešne prigode in to nam je bilo zelo všeč.

Želimo si, da napišete še kakšno knjigo, saj bi radi prebrali še kaj vašega. Upamo, da mogoče kdaj obiščete našo šolo.

Želimo vam prijetne poletni dni. Lep pozdrav.

Meni